Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δράσεις και εκδηλώσεις του Future Library!

1 Φεβρουαρίου 2022

Αναζητώντας τον κύριο Τζαίημς Οδυσσέα Τζόυς. 100 χρόνια από την έκδοση του Οδυσσέα του. 2 Φεβρουαρίου 1922-2022

Ο συγγραφέας Γιάννης Καισαρίδης επιμελήθηκε και παρουσιάζει ένα ηχητικό άρθρο με αφορμή τα 100 χρόνια από την έκδοση του «Οδυσσέα» του Τζαίημς Τζόυς ...

Περισσότερα ... 

10 Φεβρουαρίου 2022

Εμπλουτισμός Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών για το 2022

Για 11η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) εξακολουθεί να υποστηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας με την υλοποίηση της δράσης Ανάπτυξης Συλλογών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Future Library ...

Περισσότερα ... 

16 Φεβρουαρίου 2022

«Συγγραφείς με Συγγραφείς»: Διαδικτυακό ραντεβού με αφορμή «Το Τελευταίο ποστάλι»

Δελτίο τύπου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, η AMKE Future Library και οι εκδόσεις της Εστίας σας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση «Συγγραφείς με Συγγραφείς». Η ενότητα καλεί τους συγγραφείς να συναντηθούν διαδικτυακά και να συνομιλήσουν με αφορμή ένα βιβλίο. 

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, στις 7 το απόγευμα, ο συγγραφέας Φαίδων Ταμβακάκης συνομιλεί διαδικτυακά για το νέο του μυθιστόρημα “Το τελευταίο ποστάλι” με τον Βεροιώτη συγγραφέα Γιάννη Καισαρίδη.

Περισσότερα ... 

13 Μαΐου 2022

Έρευνα υποδομών και υπηρεσιών των βιβλιοθηκών της Ελλάδας

Προσκαλούμε τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες να συμπληρώσουν το παρόν ερωτηματολόγιο και να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους.

Το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι τις 31 ΜΑΪΟΥ 2022: https://www.surveymonkey.com/r/P5CXS6K

Στόχος μαε είναι να αποτυπώσουμε την κατάσταση των βιβλιοθηκών σήμερα και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνετε για να παρέχετε υπηρεσίες στο κοινό της περιοχής σας.

Την επιστημονική επιμέλεια της όλης έρευνας έχει η κ. Αφροδίτη Μάλλιαρη, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης, ΔΙΠΑΕ. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε με email.

2 Ιουνίου 2022

Βιβλιοθήκες για όλους και όλες

Δελτίο τύπου

Αυτό το μήνα εγκαινιάσαμε μία διαφημιστική καμπάνια με moto μας «Βιβλιοθήκες για όλους» στα κοινωνικά δίκτυα με στόχο την τόνωση της ψηφιακής παρουσίας 10 βιβλιοθηκών από διάφορες γεωγραφικές περιφέρειες. 

Περισσότερα ... 

© Copyright 2022 Future Library - All Rights Reserved